Beschrijving

Update 24-07-2022: De bezichtigingen voor de woning staan volgepland, reageren is niet meer mogelijk!

Let op! Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 oktober 2022 en de foto's zijn van een soortgelijk appartement in het complex.

Dit appartement aan de Laakoever met vrij uitzicht, is 93m2 groot. Er wordt gebruik gemaakt van stadsverwarming, waardoor de appartementen gasloos zijn gebouwd. Bovendien is er  vloerverwarming toegepast en zorgen zonnepanelen op het dak ervoor dat gedeeltelijk eigen stroom wordt opgewekt.

Op deze heerlijke plek komt per 1 oktober 2022 een appartement beschikbaar op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een luxe badkamer en keuken met inbouw apparatuur te weten een: koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven. Een goede buitenruimte, een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein naast het complex.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van stadsverwarming, zijn de appartementen gasloos gebouwd. Bovendien zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en wordt via zonnepanelen op het dak gedeeltelijk eigen stroom opgewekt.

De ligging aan de rand van de wijk Schuytgraaf en aan de oever van de Schuytse Laak, biedt rust en ruimte.  Het appartement bevindt zich aan de  zuid-oostkant van het gebouw en kijkt uit over het water van de Zeeg.  Er zijn voldoende voorzieningen binnen bereik: het winkelcentrum Schuytgraaf, het NS-station Arnhem-Zuid, de sportvelden, Golfclub Landgoed Welderen en natuurlijk de uitvalswegen naar de A50 en de A325. Zelfs het stadscentrum van Arnhem is op de fiets bereikbaar in ongeveer 25 minuten!

Kenmerken