Projecten

De maatschappij verandert en u stelt andere eisen aan een makelaar dan vroeger. U wilt een makelaar die deskundig is, die flexibel is in werktijden en diensten én rekening houdt met wat u belangrijk vindt.

Het team van Huurstek is creatief, werkt resultaatgericht, denkt waar nodig ook out of the box en is gedreven. Dit ziet u terug in het resultaat. De communicatielijnen binnen het team zijn kort waardoor vragen snel en adequaat beantwoord kunnen worden naar de opdrachtgever. Gedurende het verhuurtraject staat de opdrachtgever centraal en geven wij realistisch advies. Wat uw plannen ook zijn, wij denken graag met u mee.

Waarom Huurstek ?

Wij kennen door onze jarenlange ervaring de wegen naar het vinden van een kwalitatief goede huurder en bewandelen deze dagelijks. De ene keer is het pad korter dan de andere keer, maar voordat we samen vertrekken kijken we altijd naar onze wegwijzers:

  • Presentatie;
  • Communicatie;
  • Kennis van de verhuurmarkt en relevante wetgeving.

En met resultaat: een kwalitatief goede huurder! U wilt uw woning(en) snel en op de juiste manier verhuren Hier komt meer bij kijken dan u denkt. U begeeft zich in een uitdagende markt met vaakwijzigende regelgeving, huurprijzen en voorwaarden. Wij werken op projecten met een toegewijd team.

Voordelen daarbij zijn onder andere korte lijnen en betrokkenheid. Indien nodig wordt dit team opgeschaald met één (of meer) van onze teamleden. U als opdrachtgever heeft één contactpersoon.

Neem contact met ons op, wij maken graag kennis met u!

Bekijk onze projecten Neem contact op met ons

Reviews Koopstek