Uw huis verkopen? Koopstek regelt het!

  • Betrokken makelaars met oog en oor voor uw wensen!
  • Transparantie
  • Rust en vertrouwen
  • Kwaliteit en altijd de beste deal voor u!
  • Perfecte presentatie op Funda

Onze verkopers aan het woord:

“Ik vond in Kim de betrokken makelaar waarnaar ik op zoek was.

Een makelaar met hart voor haar vak en oog en oor voor de wensen van de klant. Haar benadering heb ik ervaren als een echte samenwerking. Wij bespraken de gewenste aanpak, waarna zij haar strategie bepaalde. We maakten heldere afspraken en er was alle ruimte voor contact, over en weer.

Betrokken, oprecht en met een positieve energie die het hele proces ten goede komt; Koopstek zet echt een extra stap, met oog voor verkoper én koper.

Fijn als makelaars echte vaklieden en ook gewoon mensen zijn”.

Yvonne Smit 

 

Uw (t)huis verkopen, het is niet niks! Er gaat vaak een hoop emotie aan vooraf eer de beslissing van verkoop is genomen. Nieuwe omgeving, afscheid, herinneringen...
Wij van Koopstek weten de weg en helpen u bij het maken van de juiste beslissing!

De maatschappij verandert en u stelt andere eisen aan een makelaar dan vroeger. U wilt een makelaar die deskundig is en een creatieve, vernieuwende en effectieve aanpak bij het verkopen van uw woning toepast, gelukkig heeft u ons gevonden!

Vandaag de dag is iedereen (te) druk en toch wordt het ‘zelf verkopen’ van uw woning enorm aangeprezen. Hiermee kunt u kosten besparen en zelf alles regelen want dat kunt u tenslotte makkelijk zelf... Maar wilt u dit ook zelf doen en bespaart u daadwerkelijk kosten? Wij weten zeker van niet!

De verkoop van uw huis is een delicaat proces. Een kleine onoplettendheid of een verkeerde onderhandelingsstrategie kan funest zijn voor het uiteindelijke resultaat. Wij van Koopstek hebben de kennis en knowhow, zijn getraind in het herkennen van koopsignalen, wij kennen de markt en weten waar de concurrerende panden het op verliezen.

De potentiele koper van uw woning wil graag tijdens de bezichtiging voelen en onderzoeken of hij zich het huis eigen kan maken. Dit is veel lastiger wanneer u, de eigenaar van de woning, aanwezig bent. Kritische opmerkingen of vragen over het huis worden hierdoor minder vaak gesteld en dus voor ons een gemiste kans om hier adequaat op te reageren.

Laat ons uw (t)huis verkopen! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

Neem contact op met ons

 

De feiten op een rij!

10 jaar verhuur- en verkoopervaring
850+ woningen verkocht en verhuurd
24/7 breikbaar via WhatsApp