Beheer

Alles in huis. Geen zorgen.

Naast onze expertise in verhuren kunt u bij Huurstek terecht voor: financieel-administratief en technisch beheer. Altijd gegarandeerd van huurstromen door onze eigen Stichting Beheer Derdengelden.

Achterstallige betalingen, onderhoud, een geschil met uw huurders, leegstand, inspelen op een specifieke marktsituatie. Er zijn talloze redenen waarom een beheerder u veel gemak kan bieden bij de exploitatie van uw vastgoed.

Wij geloven dat vastgoedbeheer tot in de puntjes verzorgd moet worden. Ondeskundig beheer kan leiden tot ongewenst huurgedrag, wanbetaling, langdurige leegstand en inkomstenderving.

Huurstek is volledig ingericht om u als klant optimaal van dienst te zijn. Daarom is Huurstek een compacte organisatie met een platte organisatiestructuur. Voor u betekent dit dat er snel en slagvaardig opgetreden kan worden. Naast slagvaardigheid betekent een compacte organisatie dat bepaalde taken in eigen beheer worden uitgevoerd, en dat andere taken weer beter kunnen worden uitbesteed. We hebben de mensen in huis met de ruimste ervaring in intensief beheer van nieuw en bestaand vastgoed.

Informeer vandaag nog om te weten wat Huurstek voor u kan betekenen.

Neem contact op met ons

Reviews Koopstek