Woonruimte huren? Laat ons u helpen!

Huren van woonruimte

Wat uw eisen en wensen voor uw woning ook zijn, Huurstek zet de kennis van de markt en de persoonlijke benadering in om u aan passende woonruimte te helpen.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen of u stuurt een e-mail naar Huurstek. Een afspraak kan op korte termijn plaatsvinden. Een bezichtiging is vrijblijvend.

Bij een bezichtiging is altijd een medewerker van Huurstek aanwezig. Een bezichtiging kan in overleg ook ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Nog niet de juiste woning gevonden op onze site? Het is ook mogelijk een zoekopdracht te plaatsen door middel van gratis inschrijving zodat wij u per email op de hoogte kunnen houden van nieuw aanbod.

Wat zijn de kosten?

Ons woningaanbod is kosteloos te bekijken op onze website en kosteloos te bezichtigen, u betaalt dus geen inschrijfkosten!

Voldoet een woning aan uw eisen? Reageer dan snel. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Neem contact op met ons

Onze werkwijze

1: De inschrijving

Door u gratis in te schrijven kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste huurwoning die aansluit bij uw woonwensen. Inschrijven kunt u online op deze website doen. Wij nemen telefonisch contact met u op en inventariseren wat uw woonwensen zijn, waarna wij een zoekprofiel opmaken zodat wij gericht voor u op zoek kunnen gaan.

Inkomensgegevens kunt u uploaden in uw huurdossier.

Log in jouw woningdossier omgeving Maak jouw woningdossier account aan

2: Op zoek naar de geschikte huurwoning

Zodra u ingeschreven bent houden we u op de hoogte van alle nieuwe huurwoningen, die aan uw zoekwensen voldoen. Uiteraard loont het ook om zelf het huurwoning aanbod te bekijken op onze website, waar u direct een bezichtiging kunt aanvragen!

3: De bezichtiging

U mag onbeperkt en kosteloos bezichtigen, U krijgt tijdens de bezichtiging antwoord op al uw vragen. Het bezichtigen van een huurwoning kan uiteraard op een tijdstip dat het u uitkomt, dus ook buiten kantoortijden en op zaterdag.

4: U wilt de woning huren?

U heeft de huurwoning gezien, al uw vragen zijn beantwoord en u wilt de woning graag huren? Als het goed is hebben wij uw inkomensgegevens en kopie ID al in ons bezit en stellen u nu voor aan de verhuurder, op basis van uw persoonlijke gegevens. Na akkoord van de verhuurder regelen wij de rest!

5: Verhuizen!

Nadat Huurstek verschillende werkzaamheden voor u heeft uitgevoerd maken wij ook de huurovereenkomst in orde en neemt deze met u door, u betaalt aan Huurstek de 1e maand huur en de waarborgsom. Na deze betaling zal de sleuteloverdracht in de woonruimte plaatsvinden waar we een inspectierapport opstellen en kunt u verhuizen!

Neem contact op met ons

Reviews Koopstek