Wij helpen u met uw toekomst!

Uw thuis is uw alles. U zoekt een makelaar die begrijpt wat ‘thuis’ betekent, een makelaar die deskundig is en een creatieve, vernieuwende en effectieve aanpak toepast bij het vinden van uw droomhuis, het verkopen of verhuren van uw woning.

Gelukkig heeft u ons gevonden! Wij hebben door onze jarenlange ervaring in de vastgoedbranche een uitgebreide kennis en kunnen u van dienst zijn in Arnhem, de gehele regio Achterhoek en Liemers!

Uw huis verkopen? Koopstek regelt het!

Uw (t)huis verkopen, het is niet niks! Er gaat vaak een hoop emotie aan vooraf eer de beslissing van verkoop is genomen. Nieuwe omgeving, afscheid, herinneringen...

De makelaars van Koopstek weten de weg en helpen u bij het maken van de juiste beslissing!

Uw (t)huis kopen met Koopstek

In de huidige markt een woning zoeken die aan al uw wensen voldoet? Een hele opgave!

Wij hebben een groot netwerk, waardoor wij vaak voor de markt uit uw droomwoning voor u kunnen vinden! Het is namelijk een van de meest waardevolle aankoop in uw leven en dit moet u niet alleen willen doen. Een woning kopen gaat gepaard met emotie. Wij weten uit ervaring dat emotie en onderhandelen niet succesvol samengaan Wij kunnen u behoeden voor onaangename verassingen en denken met u mee. Dit is onze core business en wij bewandelen deze weg dagelijks.

Koop juist in deze tijd uw nieuwe (t)huis met ons als aankoopmakelaar tegen de beste prijs.

Woonruimte verhuren? Huurstek regelt het!

U wilt een woning, appartement of kamer verhuren? Huurstek begrijpt hoe belangrijk het voor u als verhuurder is om snel een betrouwbare huurder te vinden. Hierbij kan Huurstek u optimaal van dienst zijn.

Woonruimte huren? Laat ons u helpen!

Wat uw eisen en wensen voor uw woning ook zijn, Huurstek zet de kennis van de markt en de persoonlijke benadering in om u aan passende woonruimte te helpen.

Beheer

Alles in huis. Geen zorgen.

Naast onze expertise in verhuren kunt u bij Huurstek terecht voor: financieel-administratief en technisch beheer. Altijd gegarandeerd van huurstromen door onze eigen Stichting Beheer Derdengelden. Er zijn talloze redenen waarom een beheerder u veel gemak kan bieden bij de exploitatie van uw vastgoed. Wij geloven dat vastgoedbeheer tot in de puntjes verzorgd moet worden.

Projecten

De maatschappij verandert en u stelt andere eisen aan een makelaar dan vroeger. U wilt een makelaar die deskundig is, die flexibel is in werktijden en diensten én rekening houdt met wat u belangrijk vindt. Het team van Huurstek is creatief, werkt resultaatgericht, denkt waar nodig ook out of the box en is gedreven. Dit ziet u terug in het resultaat. De communicatielijnen binnen het team zijn kort waardoor vragen snel en adequaat beantwoord kunnen worden naar de opdrachtgever. Gedurende het verhuurtraject staat de opdrachtgever centraal en geven wij realistisch advies. Wat uw plannen ook zijn, wij denken graag met u mee. 

Reviews Koopstek