Kim, uw Energiecoach bij Koopstek!

Een Energiecoach geeft tips om energie te besparen door aanpassingen in het gedrag, isolatie in de woning en de optimalisatie van bestaande installaties en apparaten.

Onze woningmakelaar en tevens gecertificeerd Energiecoach, Kim de Kievit, komt graag bij U langs om de verduurzaamheidsmogelijkheden en de mogelijkheden van de lokale en landelijke subsidies met u te bespreken.

Wilt u uw huis verkopen?

Dan bent u verplicht om een geldig energielabel te tonen. Het energielabel voor woningen laat zien hoe energiezuinig een woning is en wat u kunt doen om het energiezuiniger te maken. Zeker in deze tijd is dit belangrijke informatie voor een “aspirant” koper.

Wellicht kunt u ook met het verbeteren van uw energielabel een hogere verkoopopbrengst of snellere verkoop realiseren omdat uw woning beter in de 'markt' ligt. In ieder geval draagt u zeker een steentje bij aan een duurzame(re) wereld.

Kim de Kievit helpt u hier graag bij en komt graag kosteloos langs voor een coachgesprek bij mensen die hun woning via Koopstek willen gaan verkopen.

Neem contact op met ons

Reviews Koopstek