Koopstek komt met een ludieke actie!

Het gemiddelde recensiecijfer van een 9,6 dat wij van onze klanten op Funda hebben gekregen liegt er niet om!

“Onze klanten zijn tevreden over ons omdat wij net die extra stap zetten, samen denken wij altijd in oplossingen en in mogelijkheden!

De verkoop van een woning gaat soms met veel emotie gepaard of verkopers twijfelen over de beslissingen die ze moeten nemen. Wij als vrouwelijke makelaars voelen dat vaak net wat beter aan en weten daar anders mee om te gaan. Dan komt onze persoonlijke aanpak en het ‘mensenmens-zijn’ duidelijk naar voren!

Een heldere verkoopstrategie, duidelijke communicatie, flexibiliteit, integriteit en afspraak is afspraak. Dit zijn kernwaarden die vaak genoemd worden, maar in de praktijk niet worden nageleefd. Wij garanderen dat wij dit wel doen! “

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteitsvolle dienstverlening hebben we een ludieke actie bedacht.

Wanneer u als klant na het gehele verkoopproces niet tevreden bent over de geleverde dienstverlening, hoeft u geen verkoopcourtage te betalen!

Omdat wij er zeker van zijn dat u blij met ons en het verkoopproces zal zijn en het wellicht moeilijk zal worden een gegronde reden te vinden om aan te tonen dat u niet tevreden was, willen wij u graag sowieso een korting aanbieden op ons presentatie- en marketing plan van maar liefst € 250,-!

Mocht u daadwerkelijk een gegronde reden hebben houden wij woord want afspraak is afspraak!

Reviews Koopstek